Menu

Prezentare Pensiuni

Pensiunea Vila Romana - Paltinis

Pensiunea Vila Romana  situata la un pas de Schitul din Paltinis si in apropiere de partia de schi Arena Platos. Restaurantul pensiunii cu o capacitate de 90 de locuri va asteapta cu preparate traditionale, de asemenea gasiti si o sala de jocuri utilata cu, tenis de masa, darts, fotbal masa,joc tv(x-box).

In cadrul pensiunii veti gasi un restaurant incapator format din doua sali in care veti putea savura preparate traditionale diversificate, o cafenea-bar aflata la demisolul pensiunii si o terasa de vara. Pensiunea are loc special amenajat pentru echipamentul de ski sau depozitare biciclete iar localizarea foarte aproape de partia de schi Arena Platos o face alegerea perfecta pentru impatimitii sporturilor de iarna. 

De asemenea drumul catre pensiune este unul accesibil si bine marcat iar parcarea este situate chiar in spatele pensiunii. Camerele au balcoane care ofera clientilor o priveliste deosebita intr-un cadru natural.

Rezervare online


  Pensiunea Casa Romana I - Sibiu

  Casa Romana amplasata in centrul orasului, la doar 5 minute de Gara Mare, si un pas de Piata Mare a orasului in apropieria spitalului Polisano, este locatia perfecta pentru vacante, calatorii de afaceri sau pentru un popas de o zi sau doua.Amenajata  sub acoperisul unei case sasesti din centrul istoric al Sibiului, la un pas de biserica romano-catolica Ursuline, pensiunea inspira un aer relaxant, boem si cultural.

  www.casaromanasibiu.ro

   

  Pensiunea Casa Romana II - Sibiu

  Situata in centrul istoric in apropiere de Casa Romana I si la un pas de Piata Mare, Casa Romana II a fost inaugurata in anul 2012,  oferind clientilor o sedere placuta intr-o zona linistita. Camerele frumos mobilate si foarte spatioase va asteapta sa va bucurati de gazduire confortabila si relaxanta.

  www.casaromanasibiu.ro


  Galerie foto pensiuni:

   


  AdmirorGallery 3.0, author/s Vasiljevski & Kekeljevic.